Despre Noi

You Are Here: Home / Despre Noi

Cine suntem?

ECO-ART GARDEN SRL este o intreprindere ce activeaza in domeniul amenajarilor peisagistice, al promovarii protejarii mediului si al unui stil de viata sanatos.

 

Numele ECO-ART GARDEN  SRL  provine din denumirea curentului atat de cunoscut in SUA si Europa de Vest : Eco-Art este arta ecologica creata pentru a inspira respect pentru ingrijirea si inflorirea pe termen lung a mediilor sociale si naturale in care trăim.

ECO-ART GARDEN SRL s-a nascut din pasiunea pentru natura si din dorinta de a valorifica intr-un mod creativ elementele decorative formate din vegetatie ca produs efemer al naturii, a piatrei naturale, a lemnului, a ceramicii cat si a apei, care dau viata unei gradini sau unui parc recreativ, protejand mediul si contribuind la educarea tinerei generatii in spiritul eco-artei.  In acest sens, ECO-ART GARDEN  ofera clientilor publici si privati, solutii profesionale de proiectare si intretinere  optima a spatiilor verzi,  servicii ce au la baza interactiunea  intre cele sase principii:  economic, tehnologic, ecologic, functional, cultural si estetic.

Prin serviciile sale ECO-ART GARDEN SRL raspunde dorintelor oamenilor indiferent de varsta, rezidenta sau venituri,  de a cunoaste mai bine natura si a trai in armonie cu ea. Clientii nostri au constientizat ca traind intr-un mediu natural si amenajat dupa criterii estetice si functionale, pot avea  o viata mult mai sanatoasa,  prin petrecerea timpului in aer liber, fie in gradina proprie, fie in spatiile verzi publice (parcuri sau gradini publice)   in  scop de odihna, recreere, agrement, educatie sau terapie,   cu beneficii  si  experiente personale  inedite.

Gradina mea – de la creatie , la recreatie“ este  visul nostru pe care ti-l impartasim.

Ce poate fi mai frumos decat sa te relaxezi impreuna cu familia sau prietenii intr-o seara de vara,  in gradina ta plina de flori inmiresmate, sa savurezi un vin romanesc de calitate si sa privesti un mic foc de tabara? 

Vino la showroomul nostru din Bucuresti, Cartier Padurea Baneasa, str. Drumul Agatului nr 152,  sa vezi o demonstratie pe viu a beneficiilor amenajarii peisagistice facuta de profesionisti!

Te asteptam si la evenimentele recreative e care le vom organiza din primavara pana in toamna special pentru tine sau pentru copiii tai.

Daca esti pasionat de gradinarit, te asteptam in clubul nostru pentru a impartasi din experienta ta si altora care nu au avut pana acum ocazia sa se bucure de o gradina proprie si abia acum incep sa descopere tainele naturii.

Asteptam sa ne scrii despre dorintele si problemele  in arta amenajarii si ingrijirii gradinii tale.

Cu drag, 

echipa ECO-ART GARDEN 

1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members
Max visitors today: 4 at 01:15 am
This month: 5 at 06-20-2018 01:17 pm
This year: 9 at 03-22-2018 09:18 pm
All time: 15 at 06-21-2017 10:01 pm