Intretinere spatiu verde

You Are Here: Home / Intretinere spatiu verde

Intretinerea spatiului verde este esentiala pentru ca gradina dumneavoastra sa fie sanatoasa, frumoasa si sa reziste in timp. Aceasta trebuie protejata si ingrijita cu multa atentie.

Spatiul verde este realizat in functie de dorintele clientilor. Echipa Eco-Art Garden vine cu sugestii, dar si cu baza necesara pentru a va asigura indeplinirea visului verde.

Echipa ECO-ART GARDEN SRL ofera clientilor servicii punctuale sau pe baza de abonament:

1. Plantare bulbi, rasaduri (legume sau fructe), arbusti (fructiferi sau decorativi), trandafiri, pomi fructiferi, vita de vie

-servicii oferite de consiliere si/sau achizitie in numele clientului de la furnizori certificati a plantelor, transport, manipulare, sapat gropi, plantare, aplicare fertilizator, prima udare.

Atentie! Pregatirea gropilor se face cu minimum 2 saptamani ininte de plantare, iar dimensiunea gropilor este in functie de dimensiunea coroanei pomilor .

2.  Cosit mecanic

– operatiune executata cu motocoasa in zone in care masina de tuns nu are posibilitatea de a efectua lucrarea: de exemplu zone imburuienate, defrisari. Cateodata, zonele sunt extrem de imburuienate incat este necesara utilizarea macetei pentru defrisari sau coasa manuala.

3. Taiere gard viu si plante ornamentale

-operatiune de taiere speciala pentru formarea de  coroana, pentru  inflorire sau intretinere prin inlaturarea  ramurilor uscate sau care s-au indesit prea tare

4. Taieri arbori si arbusti fructiferi

-operatiune de taiere speciala in scopul formarii coroanei sau stimularii rodirii

5. Intretinerea lunara a plantelor de interior (maxim 100 ghivece mici sau 50 ghivece mari)

-udare, tratamente , indepartare frunze / flori daca este cazul sunt operatiuni pe care le executa echipa  de specialisti ai firmei ECO-ART GARDEN SRL

6. Abonament lunar de intretinere a spatiului verde, livezii , gradinii de zarzavat sau vitei de vie

Intretinere lunara a spatiului verde pe baza de abonament, care contine urmatoarele servicii:

Analize sol anual, tunderea  gazonului si a gardului viu, aplicare fertilizatori si tratamente necesare pentru gazon si plante , indepartarea resturilor uscate / deteriorate/ buruieni din gazon, suprainsamantari, intretierea sistemului de irigatii .

Valoarea abonamentului este minim 800 lei / luna/max 200mp pentru Bucuresti zona Baneasa,Sisesti, Otopeni, Pipera, Aviatiei, pentru alte zone se adauga un tarif suplimentar pentru deplasare. De asemenea, valoarea abonamentului este conditionata de  complexitatea lucrarilor de executat si suprafata de lucru.

Abonamentul lunar  include deplasarea saptamanala a unui tehnician horticol/inginer horticol si a unui lucrator pentru cateva ore pentru un spatiu de 200 mp.
Pentru aceste servicii executate in cadrul abonamentului oferim contract.

In pretul  abonamentului intra: analize sol gratuite, deplasarea echipei si a utilajelor, manopera si utilajele necesare, materialele sunt tarifate separat (solutii fitosanitare, fertilizatori, etc).

Intretinerea spatiului verde inseamna atat protejarea spatiului verde deja existent, tratarea acestuia si ingrijirea lui ori de cate ori este nevoie. Putem amenaja/renova un spatiu verde  in functie de ceea ce doriti: o gradina cu legume, o gradina cu flori sau o livada etc.

Echipa de profesionisti Eco Art Garden detine pregatirea necesara pentru a realiza aceste actiuni de intretinere a spatiului verde. Aceasta va ajuta cu informatii utile, utilaje adecvate, si solutii speciale pentru pregatirea si intretinerea solului.

Evacuarea resturilor vegetale mari sau a celor din saci, la cerere,  se poate face contracost. Trebuie anuntat din timp pentru programarea masinii speciale pentru  ridicarea resturilor vegetale.

1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members
Max visitors today: 4 at 01:15 am
This month: 5 at 06-20-2018 01:17 pm
This year: 9 at 03-22-2018 09:18 pm
All time: 15 at 06-21-2017 10:01 pm