Servicii pregatire sol

You Are Here: Home / Servicii pregatire sol

Gradina dumneavoastra are nevoie si de servicii de pregatire sol. Aceste servicii se executa ulterior analizei de sol si constau in diferite actiuni care fac ca mediul pentru gradina sa fie unul potrivit. Pamantul trebuie curatat, hranit si nivelat in asa fel incat sa fie perfect pentru plante.

Serviciile de pregatire pentru sol necesita mai multe etape:

1. Decopertare teren pentru gazonare

– este un serviciu de pregatire pentru sol care se executa manual si care este necesar pregatirii terenului pentru a fi eliminate zonele proeminente ale acestuia;

2. Incarcarea si transportul pamantului rezultat de la decopertare

– este un serviciu de pregatire pentru sol care consta in incarcarea si transportul manual  care permite eliberarea zonei de gazonare sau montaj gazon. La cererea clientului pamantul rezultat poate fi imprasitat in alte zone ale gradinii pentru a asigura nivelarea uniforma a terenului sau  a crea movile decorative sau poate fi ridicat de firme specializate.

3. Manipulare pamant fertil

– este un serviciu de pregatire pentru sol ce necesita o operatiune complexa care consta in maruntirea pamantului cu ajutorul frezei mecanizate, incarcarea si transportul de la locul de basculare la zona de amenajare, intinderea si nivelarea pamantului cu ajutorul dispozitivelor speciale pe care le detine ECO-ART GARDEN SRL.

4.Manipulare pamant nefertil si resturi vegetale

– este un serviciu de pregatire pentru sol care consta in strangerea si gruparea resturilor vegetale si de pamant rezultate in urma amenajarii gradinii, pentru a fi evacuate cu firme specializate.

Serviciile de pregatire pentru sol sunt foarte importante, intrucat acesta asigura un ambient propicie florilor, pomilor sau arbustilor pe care urmeaza sa ii plantati. Sanatatea si viata plantelor depinde de pregatirea solului, anterioara plantarii acestora.

Eco Art Garden va ofera posibilitatea realizarii serviciilor de pregatire pentru sol, atat cu ajutorul utilajelor de exceptie, cat si cu sfaturile profesionale de care aveti nevoie.

1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members
Max visitors today: 4 at 01:15 am
This month: 5 at 06-20-2018 01:17 pm
This year: 9 at 03-22-2018 09:18 pm
All time: 15 at 06-21-2017 10:01 pm