Servicii de analiza sol

You Are Here: Home / Servicii de analiza sol

De ce este nevoie de ANALIZA solului inainte de infiintarea unei culturi sau amenajarea unei gradini decorative?

Pentru ca elementele nutritive din sol determina calitatea  plantelor. Serviciile de analiza sol va ofera informatiile necesare despre ceea ce puteti face ca sa aveti o gradina perfecta. Nu puteti imbunatati ceva despre care nu stiti. Analiza solului va ofera posibilitatea cunoasterii texturii si continutului solului, in asa fel incat dumneavoastra sa luati masurile necesare pentru ca acesta sa fie un mediu adecvat pentru plante.

Serviciile de analiza sol reprezinta primul pas pentru gradina ideala!

In UE in ferme este obligatorie analiza solului pentru a preintampina poluarea acestuia prin administrarea excesiva a ingrasamintelor.  De curand si deputatii romani au inaintat o propunere legislativa privind obligativitatea serviciilor de analiza a solului in scopul protectiei mediului dar si cresterii calitatii productiei vegetale.

Programul de fertilizare a pamantului din ferma sau gradina dumneavoastra,  propus de ECO-ART GARDEN SRL, va fi conceput in raport cu concentratiile nutrientilor din sol.

Serviciile de analiza sol sunt extrem de importante, lipsa acestora avand chiar un impact negativ. Se pot obeserva efectele negative ale abuzului de ingrasaminte chimice. Este modificat circuitul biogeochimic al elementelor azot si fosfor, este inhibat sau blocat circuitul reciclarii substantelor organice si ale humusului si, de asemenea, se poate produce inclusiv poluarea apelor subterane si de suprafata.

Programul de fertilizare propus de ECO-ART GARDEN SRL va fi conceput in raport cu concentratiile nutrientilor din sol, pe baza analizelor solului: concentratia azotului, fosforului si potasiului si pH-ul solului: acid,  bazic, neutru, gradul de umiditate si altele.

Pentru un gazon verde intens, plin de viata, pentru o inflorescenta bogata a florilor si un parfum imbatator, pentru o productie mare a ciresului din pragul casei, pentru o recolta bogata in minigradina de legume etc, noi, echipa  ECO-ART GARDEN SRL,  va recomandam sa utilizati serviciile noastre deANALIZA  sol , pentru care utilizam o trusa profesionala de laborator de tip mobil (achizitionata din Germania printr-un program de finantare european), cu ajutorul careia pot fi determinati principalii parametrii ai solului. Veti primi un buletin deANALIZE  sol, interpretarea lor si bineinteles planul de aplicare a fertilizarilor.

Pentru analiza solului ECO-ART GARDEN SRL utilizeaza sonda speciala de prelevare probe.

1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members
Max visitors today: 4 at 01:15 am
This month: 5 at 06-20-2018 01:17 pm
This year: 9 at 03-22-2018 09:18 pm
All time: 15 at 06-21-2017 10:01 pm